Menukaart Hotel Bom

Maak kennis met de nieuwe menukaart van Hotel Bom. Voor het zomerseizoen van 2019 presenteren we u een kaart bomvol verrassende en nieuwe smaakvolle gerechten. Met veel passie en gevoel samengesteld door onze chef-kok. Komt u onze kaart een keer uitproberen? We zijn erg benieuwd naar uw mening dus laat het ons vooral weten. Bekijk de volledige menukaart direct in uw browser door op de onderstaande link te klikken.

Zomerkaart 2019 – Hotel Bom

 

Streek- en seizoensproducten
In onze keuken maken graag gebruik van zoveel mogelijk verse en duurzame ingrediënten, zoals streek- en seizoensproducten. Ons streven is om elkaar dag weer op een eenvoudige, kwalitatieve en goed verzorgde manier

Tafel reserveren?
We hopen u graag te mogen begroeten in Hotel Bom. Op ons terras, lekker in de zon of in onze gezellige restaurant. Wilt nu u alvast uw tafel reserveren? Dat kan snel en makkelijk via het online reserveringsformulier. Zo bent u verzekerd van een tafel op uw tijdstip naar keuze. U ontvangt altijd een persoonlijke bevestiging per mail van één van onze medewerkers. Met hierin de bevestiging dat we uw voorkeuren en wensen in goede orde hebben ontvangen en hebben ingepland.We heten u alvast van harte welkom.

Graag tot ziens bij Hotel Bom.