Restaurant

Restaurant “Bom”

U kunt in ons à la carte restaurant terecht voor zowel lunch als diner. Wij zijn zowel in de zomer als in de winter 7 dagen per week geopend. Op onze kaart treft u herkenbare doch creatieve gerechten aan waarbij onze chekok zich heeft laat inspireren door de vele verse delicatessen van Zeeuwse bodem.De menukaart wordt meerdere malen per jaar aangepast aan het seizoen waardoor ook asperges, wild, Zeeuwse mosselen, oesters, Oosterscheldekreeft en vele andere heerlijkheden niet zullen ontbreken.Onze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappelgarnituur, frisse salade en frites.

Zeeuwse Mosselen

Wij staan bekend om onze gekookte mosselen. Vanaf dat het mosselseizoen weer geopend is stromen de mosselliefhebbers toe.
Ruim 1 kilo mosselen per persoon bereidt volgens ons “geheime recept” wat al velen hebben geprobeerd te kopiëren maar slechts weinigen kunnen benaderen. De chef gebruikt uitsluitend hangcultuur mosselen uit Zeeland zodat tandenknarsend eten uitgesloten is.

Groepen

Wanneer u besloten wilt dineren met een groep vrienden, collega’s of familie kunt u een gedeelte, of zelfs het hele restaurant afhuren.Groepen tot 16 personen kunnen à la carte dineren. Voor grotere groepen spreken we graag met u van te voren een menu of keuzemenu af.Een goed geregelde avond vraagt om aandacht voor details. Vele zaken waaronder een persoonlijke menukaart met logo of familieprent, extra versiering van de zaak, live muziek en entertainment zijn allemaal zaken die wij graag voor u verzorgen.