Kamers

Ruime kamers

Hotel Bom beschikt over 22 kamers. De standaard kamers zijn gesitueerd op de eerste- of tweede verdieping, deze zijn per trap bereikbaar. Daarnaast zijn er nog 6 superior kamers, deze zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een privé terras of over een slaapbank. Deze kamers zijn geschikt voor gasten die moeilijk ter been zijn.

Al onze kamers zijn voorzien van twee geschakelde 1-persoons boxspring bedden, indien gewenst zijn deze los te koppelen. Verder beschikken alle kamers over digitale tv, badkamer met douche, bureau, een zitje, kledingkast en koffiefaciliteiten. Tevens zijn alle kamers voorzien van airconditioning.

Bekijk onze arrangementen

2-Daags verwen arrangement

Er even heerlijk tussen uit, een weekendje weg of gewoon even samen zijn…… Met de hele familie op reis, of even tijd voor uzelf ? Volop genieten van luxe én onze vermaarde culinaire hoogstandjes. Voor degene die behoefte heeft aan rust, ontspanning en een inspirerende omgeving met veel persoonlijke service.

 

2-Daags verwen arrangement

Uw verblijf bestaat:

1 overnachting
1x 3-gangen keuze menu
1x ontbijt

v.a. € 229,00

3-Daags verwen arrangement

Geniet van een paar dagen Schouwen-Duiveland, prachtige fietstochten, wandelen in de natuur of lekker in de zomermaanden op het strand liggen. Tijdens uw verblijf bent u er echt even tussenuit.

U verblijft 2 nachten in ons hotel. Op de dag van aankomst kunt u bij ons in het restaurant genieten van een heerlijk 3-gangen keuze menu.

Uw arrangement bestaat uit:

2 overnachtingen
2x ontbijt
1x 3-gangen keuze menu

v.a. 388,00

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.