Restaurant Bom

Zoekt u een restaurant in Burgh Haamstede? U kunt in ons à la carte restaurant terecht voor zowel lunch als diner. Wij zijn zowel in de zomer als in de winter 7 dagen per week geopend.
Op onze kaart treft u herkenbare doch creatieve gerechten aan waarbij onze chefkok zich heeft laten inspireren door de vele verse delicatessen van Zeeuwse bodem. De menukaart wordt meerdere malen per jaar aangepast aan het seizoen waardoor ook asperges, wild, Zeeuwse mosselen en vele andere heerlijkheden niet zullen ontbreken. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, frisse salade en frites.

Onze keuken is dagelijks van 12:00 tot 21:00 geopend

Zeeuwse mosselen

Wij staan bekend om onze gekookte mosselen. Vanaf dat het mosselseizoen weer geopend is stromen de mosselliefhebbers toe. Ruim 1 kilo mosselen per persoon koken wij via recept van onze chef. Geserveerd met huisgemaakte sauzen, frites en salade.
Oftewel op Zeeuwse wijze Bourgondisch genieten!

Groepen

Wanneer u besloten wilt dineren met een groep vrienden, collega’s of familie kunt u een gedeelte, of zelfs het hele restaurant afhuren. Groepen tot 16 personen kunnen à la carte dineren. Voor grotere groepen spreken we graag met u van te voren een menu of keuzemenu af. Een goed geregelde avond vraagt om aandacht voor details. Vele zaken waaronder een persoonlijke menukaart met logo of familieprent, extra versiering van de zaak, live muziek en entertainment zijn allemaal zaken die wij graag voor u verzorgen.

Tafel reserveren

Let op: Er kan niet voor het terras gereserveerd worden

Uw reservering is definitief indien u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.