Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het verblijven in een hotel kan soms wat vragen oproepen. Veel van deze vragen hebben we alvast voor je beantwoord hieronder. heeft u toch een vraag die er niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

Mijn reservering

Ja dat is mogelijk. Indien u boekt via onze website is het mogelijk om direct te betalen met iDeal, Bancontact en diverse andere betaalopties.

Reserveringen die gemaakt zijn via de website zijn non-refundable.

Indien u geboekt heeft via Booking.com of Expedia.com heeft u wel de mogelijkheid om uw reservering te annuleren tot 5 dagen voor aankomst. Indien u geboekt heeft via die platformen – en wenst te annuleren – kan dit via het betreffende platform.

Het is alleen mogelijk om in ons hotel te verblijven indien er minimaal 1 persoon in de reservering ouder is dan 18 jaar.

In- en uitcheken

Het inchecken bij ons is mogelijk vanaf 15:00. Eerder inchecken is in verband met de schoonmaak helaas niet mogelijk.

Omdat we werken met een digitaal incheck systeem ontvang je automatisch een toegangscode voor de voordeur en kamerdeur. Dit gebeurt op de dag van aankomst tussen 06:00 en 08:00.

De check-in tijd is tot 20:00. Binnen die tijd zijn wij bereikbaar via het Whatsapp nummer en op locatie via de digitale deurbel.

Het inchecken is heel eenvoudig. U ontvangt tussen 06:00 en 08:00 op de dag van aankomst een mail en/of sms van ons met uw kamernummer(s) en unieke toegangscode. De toegangscode van uw kamer en de voordeur zijn hetzelfde.

In de mail staat ook meer informatie over uw verblijf. Mocht u vooraf nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Uitchecken is mogelijk tot 11:00. U hoeft hiervoor niks te doen. De toegangscode verloopt automatisch na 11:00.

Een late check-out is helaas niet mogelijk momenteel.

De Efteling

Ja. De Efteling is slechts 300 meter verwijderd vanaf de voordeur van de Slapende Hollander. U kunt de auto in de buurt van het hotel parkeren, en daarna direct naar het park lopen.

U kunt Efteling tickets direct bestellen via de website van de Efteling zelf (klik hier). Vergeet niet om ook je bezoek te reserveren, dit moet voor alle tickets.

Kamers

Uiteraard. De bedden zijn opgedekt en er liggen handdoeken voor u/jullie klaar.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan bij ons. Indien er huisdieren op de kamer geconstateerd worden door ons personeel zal de reservering opgeschort worden.

Er is helaas geen lift aanwezig. De meeste kamers bevinden zich op de eerst verdieping.

Roken is ten strengste verboden in ons gehele hotel. Er is een speciale rookzone voor het hotel.

Indien er gerookt wordt op de kamer zal de reservering per direct opgeschort worden, en verbeurd u een boete van minimaal 100,- euro.

Eten & ontbijt

Let op: Wij bieden momenteel alleen ontbijt op de kamer aan. Onze ontbijtzaal is tot het 4e kwartaal van 2023 in verbouwing.

Het ontbijt is niet inbegrepen in de reservering, maar kan optioneel bijgeboekt worden (voor 14,95 euro per persoon per nacht). Elke ochtend zetten we het ontbijt voor de kamer tussen 09:00 en 09:30, en kan op de kamer genuttigd worden. Ons ontbijt is inclusief:
– Croissants
– 2 brood
– Yoghurt
– Cruesli
– Hard gekookt ei
– Melk
– Sinaasappelsap
– Diverse soorten beleg (confituur, hagelslag, boter, chocopasta)

Wilt u graag ontbijt bijboeken? Neem dan contact met ons op.

Helaas hebben wij geen restaurant, wij hebben enkel een ontbijtzaal. Er zijn echter veel goede restaurants in de buurt van het hotel (zelfs op loopafstand), bijvoorbeeld:

Grieks Restaurant Mykonos – 500 meter lopen
Jit-Sing (chinees) – 500 meter lopen
Restaria het Friethuys Kaatsheuvel – 850 meter lopen
Grand Café Du Nord – 1000 meter lopen

 

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.